Η ιστορία της γεύσης είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, την πρωτοτυπία αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις που κρατήθηκαν ατόφιες στο πέρασμα των χρόνων. Τα περισσότερα από τα προϊόντα παρασκευής είναι αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον αναγνωρισμένο οργανισμό TÜV, και παράγονται στο κτήμα που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το εστιατόριο και καλλιεργείται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη από τον Νικόλα.
Όσοι δεν επιλέξουν φρέσκο ψάρι (χάνετε!) μπορούν να γευτούν την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, όπου τα τελευταία χρόνια είναι εμπλουτισμένη και με ιταλικές συνταγές. Το εστιατόριο “Φάρος”, έχει καθιερωθεί ως ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ν΄ απολαύσουν φρέσκο ψάρι.